Finsnickeri i Höganäs

Hej på er, alla läsare i min blogg! Jag vet att ni nu har blivit en del som följer min resa land och rike runt för att hitta de finaste fynden på loppisar och marknader, vilket ju är min största passion. Jag har ett visst öga för det där, att hitta pärlorna som andra bara går förbi i tron om att det är skräp. Jag har gjort det till lite av en sport, och tävlar hela tiden mot mig själv och mot mina pengar och min tid för att hitta nya favoriter. 

Eftersom jag befinner mig i ett läge där jag dessutom behöver restaurera många av de möbler jag hittar, samt matcha det jag köper på loppis med nyproducerat, har jag kommit i kontakt med Av trä – Strandahl Reyes Snickeri och renovering

Hantverk på traditionellt vis med känsla för detaljer och material.
 Av trä är ett småskaligt möbel- och finsnickeri som drivs av Rodrigo Strandahl Reyes, utbildad möbelsnickare med gesällbrev. Företaget formger och utför alla slags finsnickerier, möbler och inredningar. Nytillverkning såväl som renovering av äldre fönster, dörrar inredning & möbler på ett traditionellt sätt för att bevara gamla tidstypiska detaljer. De är helt klart bäst på finsnickeri i Höganäs, och det är därför jag anlitar dem och köper möbler av dem, för att matcha det jag finner på loppisar. 

För dem är det viktigt att leverera en produkt som är av högsta kvalitét. De är därför mycket noga med detaljer och deras val av material, och använder endast kvalitetsvirke.

Du gillar kanske också...