Loppisbesök och gravidfotografering

Snart dags för min stund tillsammans med Ida Bygdén, en fotograf här i Umeå. Har bokat tid för gravidfotografering hos henne och det ska bli så kul. Utifrån referensbilderna så verkar hon superduktig och ska bli väldigt kul att få sådana bilder på mig själv också, det blir ju verkligen ett minne för livet.

Vet att det stod på Ida Bygdén Photographys hemsida att hon har kläder för uthyrning men jag vill gärna välja mina egna kläder. Tycker det är roligare att ha på mig något som jag har valt ut istället för något som alla andra blivande mammor som går på gravidfotograferingen har på sig.

Jag var på en loppis här om dagen och kollade efter kläder. Har varit inne på några olika second hand butiker också, men hittade ingenting bra. Ringde och pratade med Ida Bygdén, fotografen, för att se vilka bilder hon planerar att ta och vilka kläder som passar bäst. Och jag vet att hon är en fotograf som har en väldigt tydlig inriktning och som bara har pastellfärger och gärna mycket rosa och vitt också. Så på den här loppisen som jag var på i Umeå så kollade jag runt efter det och jag lyckades faktiskt hitta en riktigt fin lång klänning, en verklig mammaklänning, som kommer passa perfekt. Tycker annars att gravidkläder kan vara ganska tråkiga, vilket de dock inte såg ut att vara på de bilder som Ida Bygdén Photography tagit på sina tidigare bilder.

Ska bli väldigt spännande att gå och ta professionella bilder hos en riktig fotograf för första gången. Har aldrig gjort det tidigare. Men just Ida Bygdén i Umeå känns som ett väldigt tryggt val, så det kommer nog att bli bra.

Du gillar kanske också...