Få hjälp med catering

Hej igen, allesammans! Som många av er redan är väl medvetna om så brukar jag ju väldigt ofta skriva om marknader här på bloggen och även då loppisar, men här idag så hade jag faktiskt tänkt mig att jag skulle ta och skriva om någonting lite annorlunda då jag nyligen nämnde det här på bloggen att jag hade anlitat catering till ett evenemang här i Täby, och många av er läsare verkade vilja veta lite mer om vart jag personligen tycker att man ska vända sig och ifall jag kan ge någon form av rekommendation när det kommer till det företaget som jag själv valde att anlita.

Det är någonting som jag glatt kan säga att jag kan göra här idag, då jag själv var oerhört nöjd med all den hjälp som jag fick med just catering genom det företaget som jag valde. De heter inget annat än Totties Mat AB och eftersom att jag numera då även vet om att det är rätt så många av er läsare som befinner er här omkring och i exempelvis Norrtälje, Uppsala och Väddö med omnejd så kan jag mer än gärna ta och tipsa er alla om just Totties Mat AB och deras cateringtjänster. De är oerhört trevliga och engagerade i det som de sysslar med och maten är oerhört god. Jag hoppas verkligen att jag nu på ett eller annat sätt kommer att kunna vara till så stor hjälp som möjligt och att ni kommer att kunna finna det som ni eftersöker hos just Totties Mat AB och att ni verkligen tar och kikar vidare på just dem och deras tjänster ifall det nu är så att ni är intresserade av detta. Jag passar även därför på att lägga in en länk som kommer att gå direkt till Totties Mat AB och deras egna sida, så kan ni läsa på lite mer där! 

Du gillar kanske också...