Nytt hus eller bara ett fantastiskt flyttstäd?

Idag har jag, min man och mina 4 barn flyttat från vårt lilla hus i Falun till ett annat, större hus. När man bor i ett hem vet man att man har lite grejer här och där men man inser aldrig hur mycket saker det faktiskt finns både inuti och utanför huset förrän man faktiskt ska packa ner allt i lådor och flytta. Det blev hur mycket mer lådor än vi trodde och jag och min man kände att vi aldrig skulle orka bära alla dessa lådor och sedan städa hela huset själva. Då sökte vi flyttstäd i Falun och företag som skulle kunna hjälpa oss med detta så att vi i alla fall får bort ett stressmoment och vi gjorde faktiskt en loppis också så alla onödiga prylar försvann. Eftersom vi redan var så stressade tog vi första bästa företaget vi kunde hitta och det var Ren&Snabb Gävle och om man säger såhär. Jag är glad att vi inte tog ett annat städföretag för detta är det mest professionella städfirma som jag någon gång har träffat på. De var genuina och helt fantastiskt snälla och roliga och de gjorde deras jobb helt fantastiskt. Man tror själv att man håller det rent hemma när man städar en gång i veckan men jag kände inte igen huset efter de hade vart där och städat, vilket är riktigt bra.

Att vi fick hjälp med flyttstäd i Falun var det bästa vi kunde göra. Det stressmomentet försvann och min mor ville passa barnen denna dag så det enda vi egentligen behövde oroa oss för var hur vi skulle orka bära alla lådor, men det var enkelt eftersom min man har en sådan fantastisk bror som hjälpte oss.

Det jag ville komma med detta inlägg är att om ni behöver hjälp med flyttstäd i Falun så tycker jag att ni ska höra av er till Ren&Snabb Gävle eftersom de är riktigt bra på det de gör, och de har humor, vilket är väldigt viktigt. 

Du gillar kanske också...